Kérjen árajánlatot - Thermomaster

O nama

Na www.thermomaster.rs web stranici nudimo:

- toplotnu,
- zvučnu izolaciju,
- materijale za hidroizolaciju,
- bitumenske krovne pokrivače,
- dopunske elemente za krovove,
- materijale za suvu gradnju,
- profile za malterisanje,
- kao i druge građevisnke materijale.

Ova virtuelna stovarišta je grupa trgovaca osnovala sa ciljem da vas u periodu planiranja gradnje informiše o našim proizvodima i da već u tom periodu lako možete poručiti potrebne materijale za gradnju.

Trgovci www.thermomaster.rs webshop-a podržavaju stranicu kvalitetnih proizvoda sa kompletnim i kompleksnim paketom pratećih usluga. Takve vezane usluge obeležavaju našu delatnost kao što su profesionalna logistička rešenja, periodične provere kvaliteta, kao i stručna podrška.

 

Naše Usluge

 

Besplatna isporuka

Zahvaljujući velikom lageru robe i velikom voznom parku možemo brzo i besplatno isporučiti naručenu robu na teritoriji cele države. Za narudžbe vrednosti preko 30.000 dinara robu isporučujemo bez nadoknade na zahtevanu adresu dok u slučaju narudžbina vrednosti manje od 30.000 dinara robu možete preuzeti u Vama najbližoj prodavnici.

 

Garancija cena

Garancija cena omogućava da ukoliko nakon narudžbine dodje do promene cena, bilo sniženja bilo povećanja, kupac robu dobija po nižoj ceni.

Uvek se trudimo da od prodavnica sa sličnim uslužnim uslovima pružamo najpovoljnije cene za Vas.

 

Garancija proizvoda

Pojedini naši proizvodi, grupe proizvoda pored osnovnih građevisnkih propisa poseduju i tzv. garanciju proizvoda,npr.:

 

THERMOMASTER kompletan sistem fasadne termoizolacije: 10godina,


ROOFBOND SHINGLE bitumenska šindra: 15 godina,


AQUAWELL LINE bitumenske valovite ploče: 10 godina.

 

Prefinjena logistika

Isporuka funkcioniše neprestano 24 sata. Sa voznim parkom od oko 200 kamiona snabdeva kupce na teritoriji republike. Ključ našeg uspeha u građevinarstvu je viši nivo prilagođavanja I izvršenja usluga od uobičajenog, koji funkcioniše u skladu sa potrebama naših kupaca.szolgáltatásaink

 

Slično logističkim sredstvima i kapacitet skladišta je polje koje se neprestano razvija i širi. Ova baza nam omogućava da sa širokim spektrom kvalitetnih proizvoda i njihovim velikim lagerom, kao i sa brzom dostavom smanjenim vremenom isporuke stojimo svojim partnerima na raspolaganju.

 

szolgáltatásaink


 

Jedinstvena tehnička podrška

Obezbeđujemo snažnu tehničku podršku, primenjujemo inženjerska savetodavanja koji direkto daju podršku kupcima.

Po potrebi obezbeđujemo savetodavanje za izvođače radova. Sistematski organizujemo obuke, stručna usavršavanja za izvođače za kori
šćenje naše proizvode. Naš cilj je da kompletnoj paleti proizvoda priložimo i prateću dokumentaciju, izjave proizvođača, tehničke I bezbednosne podatke, opise tehničke primene, garancije I druge prateće dokumente. Na našem sajtu konstantno osvežavamo sve te dokumente koje možete naći uz proizvode.

Ukoliko ne pronađete traženi document, obratitie se našem kolegi koji će Vam pomoći pri snalaženju.

Linija tehničežke podrške: +381-24-625-836

 

Kontrola kvaliteta

Thermomaster.rs posvećuje posebnu pažnju pouzdanosti proizvoda kojima trguje. Od trgovaca građevinskih materijala, mi smo među prvima uveli kontrolu kvaliteta.Tim stručnjaka snabdeven je savremenim mernim instrumentimai laboratorijskim sredstvima i neprestano kontrolišu kvalitet proizvoda koji stižu od dobavljača


Naš cilj je da do naših kupaca stignu proizvodi sa garancijom proizvođača i da odgovaraju Masterplastovom sistemu kontrole kvaliteta.


Konstantno razvijamo laboratorijsku opremu, koja omogućava da sa akreditovanim mernim instrumentima obavljamo mehanička ispitivanja na proizvodima. Između ostalog  stručna ispitivanja čvrstoće na pritisak i zatezanje, takođe se meri sila kidanja, težina, dimenzija, gustina.

 

szolgáltatásaink

 

 

Interesuje nas Vaše mišljenje

Nakon zaključenja kupovine šaljemo Vam elektronskim putem kratak upitnik od svega nekoliko redova. Molimo Vas da popunjavanjem upitnika dat Vaše mišljenje o našim proizvodima i uslugama. Potvrde kupaca su nam jako bitne da bismo konstantno razvijali našu ponudu, uslugu.

 

Prodajne tačke

Listu aktuelnih prodajnih mesta – naših partnera preprodavaca – možete naći u web-shop-u pod kategorijom „KONTAKT”. Broj ovih tačaka se konstantno povećava, a iste se mogu naći na teritoriji cele republike.

 

Distributer

Distributer www.thermomaster.rs webshop-a je MASTERPLAST YU D.O.O.

 

Podaci:

Ime: MASTERPLAST YU D.O.O.

Adresa: Bodrogvari Ferenc 172., 24000 Subotica

Matični broj: 08751005

PIB: 100838195

 

Kontakt:

Tehnička informativna linija: +381-24-625-836

E-mail adresa: podrska@masterplast.rs