Kérjen árajánlatot - Thermomaster

Pravna izjava

Poštovani posetioče!

 

Molimo Vas da pažljivo pročitate dole navedene pravne informacije vezane za sajt Thermomaster.rs-a:

 

 

Osnovni pravni uslovi i informacije

 

Na sajtu www.thermomaster.rs otvaranjem bilo koje strane ili korišćenjem neke usluge Vi automatski prihvatate dole navedene uslove.


Masterplast Yu d.o.o. se trudi na neprestano obezbeđuje tačnost i svežinu podataka objavljenih na sajtu. Nasuprot tome, ne prihvata nikakvu garanciju za podatke koji su obezbeđeni preko trenutnog sajta i zadržava pravo da u bilo kom trenutku, bez prethodne najave izvrši izmene na web stranici, kao i u vezi informacija koje se objavljuju na njoj. Ni Masterplast ni bilo koja njena firma-partner ne prihvataju odgovornost za bilo koju odluku donešenu na osnovu informacija nađenih na sajtu i to je odgovornost korisnika.. Masterplast ne prihvata odgovornost ni za bilo kakvu štetu koja proizilazi iz pristupa informacijama na sajtu ili izostanku neke.

 

 

Osnivačka prava

 

Web stranice Masterplast grupe, tj. svi slikovni, zvučni, tekstualni materijali i njihovo uređenje je obuhvaćeno osnivačkim pravima, zaštićeni su zaštitnim znakom.

Korišćenje podataka u bilo kom obliku za lične potrebe moguće je samo uz odobrenje Masterplasta u pisanom obliku.

Skrećemo pažnju da za kršenje gore navedenih detaljnih uslova možete snositi posledice zloupotrebe autorskih prava, građanskog prava ili druge pravne posledice.